Beste waxsalons van Nederland

Waxsalons in Nederland

Op zoek naar een goede salon om je te laten waxen? Bij deze salons ben je in goede handen!

Delete Waxing

Met 19 vestigingen, verschillende Treatwell Top Rated Awards en talloze BN’ers die ze tot hun klantenkring mogen rekenen, is Delete Waxing misschien wel de beste wax salon van Nederland. Ze staan bekend om de ultieme Brazilian en Boyzilian Wax, maar je kunt bij Delete terecht voor alle denkbare waxbehandelingen. De Wax Angels van Delete worden opgeleid binnen hun eigen Delete Academy. Om optimaal te profiteren van het resultaat van je behandeling, heeft Delete zelfs een heuse huidverzorgingslijn met pre- en aftercare ontwikkeld. Voor een ultra gladde en zachte huid moet je dus bij Wax Angels van Delete zijn!

the wax bar

The Wax Bar

The Wax Bar is ontworpen om je helemaal op je gemak te voelen tijdens een wax behandeling. Het concept van deze salon is door eigenaresse Sophie overgebracht uit Singapore, waar ze kennis leerde maken met een van de meest comfortabele en professionele ontharingsmethode ooit. De waxsalon telt inmiddels 6 vestigingen verspreid over het land. The Wax Bar is dus altijd in de buurt!

The Waxing Company

Ben jij een vrouw die zich prettig voelt bij het ‘ladies only’ principe? The Waxing Company is dé expert op het gebied van waxen voor vrouwen. In de 4 salons wordt gewerkt met producten die je huid superglad en zijdezacht maken, zoals de speciale wax op basis van natuurlijk hars en bijenwax. Bijkomend voordeel: een wax behandeling duurt bij The Waxing Company nooit langer dan 30 minuten. Ideaal voor de drukbezette vrouwen onder ons.

elle & moi

Elle & Moi

In dit rijtje van beste waxsalons van Nederland, mag Elle & Moi in Rotterdam niet ontbreken. Deze high-end beautysalon biedt een all-in-one concept, waarbij ook de nodige waxbehandelingen worden uitgevoerd. Terwijl jij plaatsneemt in een van de comfortabele behandelstoelen, doen de wax specialisten de rest. En omdat Elle & Moi werkt met professionele LYCON wax, weet je zeker dat je hier voor een super zacht en glad resultaat aan het juiste adres bent!

No-Hair Studio

Als ze ergens verstand hebben van tijdelijk en permanent ontharen, dan is het wel bij de No-Hair Studio. De ervaren specialisten van deze salons zien waxen als de perfecte oplossing voor ongewenst haar en streven ernaar de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Mooie bijkomstigheid: No Hair heeft maar liefst 9 vestigingen in Nederland. Je hoeft dus nooit ver te reizen voor een mooi en glad eindresultaat. 

no-hair studio

Waxen bij een goede salon?

Dankzij deze tips ben jij klaar voor een echte wax ervaring! Maak kennis met de voordelen van het waxen en boek een professionele wax sessie. Zo weet je zeker dat de eerste keer waxen goed verloopt. 

Direct een afspraak maken? Klik hieronder voor een verwijzing naar een van onze lievelingssalons.